Hvem

Hans-Henrik Wegner

Coach, cand.merc. og stifter af MentalGym.

Kontakt Hans-Henrik via email: hhw@mentalgym.dk

 • ​Certificeret life- og business coach – Manning Inspire
 • Projektlederuddannelsen – Den Danske Reklameskole
 • ​Cand.merc. – Copenhagen Business School

​Hans-Henrik er oprindeligt uddannet cand.merc. fra CBS og arbejdede med marketing herunder kvalitativ analyse de første ca. 10 år af sin karriere.​

I 2005 blev HH ansat som Healthcare Manager i Nordic Mental Corporation. NMC ydede psykologisk rådgivning til medarbejdere i private og offentlige virksomheder. Falck opkøbte siden NMC, som derefter blev en del af Falck Healthcare, hvor HH således også har arbejdet.

I 2008 blev HH certificeret life- og business coach hos Manning Inspire og efterfølgende tilknyttet som Coach Trainer i en periode samme sted.

Siden blev HH associeret partner i en konsulentvirksomhed og har herigennem coachet medarbejdere, teams og ledere – såvel som mange privatpersoner.

I 2012 blev HH ansat som Head of Sales hos en af sine kunder inden for vindindustrien og har siden også været Head of Sales i en IT-virksomhed.

Nu er tiden kommet til MentalGym. Hvorfor? Fordi der er så mange fordele ved løbende at ’servicere’ den mentale tilstand hos medarbejdere og ledere fremfor, som i dag, først at hjælpe efter at skaden er sket.

Nicole Grøndahl Skriver

Certificeret coach og underviser
Kontakt Nicole via email: kontakt@mentalgym.dk

 • Certificeret NLP Coach – NLP HusetNic
 • Certificeret Transition Coach – Transition Coach Foundation / AS3 Academy
 • Positiv Psykologi – Folkeuniversitet i Emdrup
 • Merkonom i markedsføring

Nicole er certificeret coach og underviser og har 30 års erfaring inden for kommunikation, salg og rådgivning. Nicole brænder for de tætte relationer og finder stor motivation i at yde sparring, coaching, rådgivning og derigennem støtte den enkelte i at skabe stærke resultater.

Med en motiverende og inspirerende tilgang beskæftiger Nicole sig med karriere-coaching og rådgivning (såvel individuelt som grupper), undervisning og workshops, forandring og motivation, kompetenceafklaring, kritisk sygdom, stress, angst og depression. Nicole har stor erfaring med at arbejde med mennesker på alle niveauer i organisationer og med de fleste udfordringer.

Nicole bruger teknikker til sind, krop og ånd – og udgangspunktet for denne tankegang er, at vi alle har ressourcerne og svarene i os selv. Nicoles fokus er at se muligheder frem for begrænsninger og at ændre negative handlingsmønstre til positive samt at hjælpe medarbejdere og ledere med at finde den indre motivation.

Arbejder desuden som patientvejleder hos Kræftens Bekæmpelse.

Lisa Overskov
Master stress coach
Kontakt Lisa via email: kontakt@mentalgym.dk

 • Master stress coach – Manning Inspire
 • Certificeret stresscoach – Forebyg stress
 • Certificeret life- og business coach – Manning Inspire
 • Proceskonsulent – Probana​
 • Licenceret HeartMath Provider & Trainer – HeartMath Scandinavien​
 • Systemisk konsulent og terapeut – Dispuk​
 • Merconom i personaleudvikling​
 • Socialrådgiver

Lisa har mange års viden og erfaring som behandler af personer med stress.

Lisa har som konsulent stor erfaring på de forskellige organisatoriske niveauer, og har dedikeret sit arbejdsliv til at hjælpe virksomheder og enkeltpersoner med at forebygge og behandle stress med fokus på balancen mellem privat- og arbejdsliv.

Lisa arbejder ud fra en systemisk, psykodynamisk og anerkendende tilgang og har et dybdegående kendskab til stress-coaching og stresshåndtering. Lisa er en empatisk, rummelig og nærværende kvinde, der med sin ro formår at skabe tillid, overblik og udvikling. Hendes fokus er, at få den enkelte til – i samspil med ledelsen og organisationen – at få et liv uden stress.